Заприсягнули на вірність українському народові

Новини «Академії поліції», Новини університету

Сьогодні, 24 травня, у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску слухачів та складання ними присяги працівника Національної поліції України.

Молоді, активні, впевнені патрульні пройшли професійну підготовку й готові віддано виконувати свої службові обов’язки, дбати про спокій і безпеку громадян. Серед новобранців – дев’ятеро дівчат, троє учасників АТО, троє кандидатів у майстри спорту. Всього лави національної поліції Кіровоградської та Запорізької областей поповнили 23 поліцейських.

Заприсягнули на вірність українському народові

З хвилюванням та гордістю випускників академії підтримували колеги, рідні та друзі. Зі словами привітання звернувся перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, який побажав поліцейським, які щойно присягнули на вірність українському народу, з честю дотримуватися проголошеної клятви, побажав успішної служби та кар’єрного росту.

Поліцейські заспівали гімн, вшанували хвилиною мовчання правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків. Заприсягнули охороняти закони держави, втілювати їх у життя, поважати честь і гідність людини, а також сумлінно нести службу в органах національної поліції.

«Від Вашого бажання служити Україні – буде залежати практика, від практики – будуть залежити досягнення, а, власне, від досягнень – порядок у державі», – наголосив директор Академії поліції Микола Назаренко, звертаючись до нових поліцейських з напутнім словом.

Заприсягнули на вірність українському народові

Тож навчання позаду, попереду – готовність із гідністю та честю нести високе звання поліцейського, сумлінно виконувати свої службові обов’язки. Вітаємо та бажаємо вдалої і безпечної служби!

Заприсягнули на вірність українському народові

 

 


1 287