Кубок області з боксу приніс збірній ДДУВС 5 медалей

Новини університету

Нещодавно у Дніпрі проходив Кубок області з боксу, змагання відбулися на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Понад 80 спортсменів змагалися за призові місця.

Кубок області з боксу серед дорослих зібрав талановитих спортсменів, які мали змогу проявити свою силу та спортивний потенціал. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представили на змаганнях магістр Максим Литвиненко, курсанти Ігор Сухоруков, Микита Міхайличенко, Євген Барановський, Олександр Жежер, Ігор Сльозкін, Дмитро Плендращий, а також студенти Данило Жидков та Максим Тімочкін.

Кубок області з боксу приніс збірній ДДУВС 5 медалей

Турнір виявився достатньо напруженим, тому представники університетської збірної доклали усіх зусиль задля досягнення високих результатів. І вони не були даремними: на рахунку команди ДДУВС 5 призових місць:

1 місце у ваговій категорії до 56 кг вибороли курсант факультету кримінальної поліції Євген Барановський, у ваговій категорії понад 91 кг – курсант факультету слідства Микита Міхайличенко, а у ваговій категорії до 69 кг – студент заочної форми юридичного факультету Максим Тімочкін;

2 місце у ваговій категорії до 75 кг посів магістр факультету превентивної діяльності Максим Литвиненко;

3 місце у ваговій категорії до 64 кг виборов курсант Олександр Жежер.

Вітаємо спортсменів, бажаємо їм нових спортивних досягнень та гучних перемог!

 

 


1 137