Вибори до Курсантсько-студентської ради пройшли чесно та без порушень

Новини університету

Нещодавно в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися довгоочікувані вибори до Курсантсько-студентської ради. На керівні посади 13-ти відділів балотувалися 20 учасників.

Вибори пройшли прозоро, при цьому не зафіксовано випадків фальсифікації. За результатами голосування головою Курсантсько-студентської ради було обрано Вікторію Іщенко, яка зібрала 67% голосів. Заступником голови з числа курсантів став Максим Іванов – на його рахунку 100% голосів, а посаду заступника голови з числа студентів отримав Ілля Жушман, зібравши 61% голосів.

Вибори до Курсантсько-студентської ради пройшли чесно та без порушень

По закінченню процедури переліку голосів маємо також наступні результати: головою культурно-масового відділу із 56% голосів став Олександр Требухов, головою спортивно-туристичного відділу обрано Вікторію Пливачук – вона отримала 55% голосів. Посаду голови навчально-наукового відділу отримала Віолетта Рец – на її рахунку 100% голосів. Головою соціально-гуманітарного відділу призначено Катерину Гордієнко (100% голосів), головою фандрайзингу – Наталію Світличну (62% голосів), головою медіа та інформаційно-технічних ресурсів – Владислава Петлюка (69% голосів).

Головою побуту та гуртожитків із 100% голосів виборців став Ігор Берьозін, головою профорієнтації та популяризації юридичного фаху – Марина Патріман, головою національно-патріотичного відділу – Тетяна Максюта, головою відділу працевлаштування – Андрій Торопов.

Вибори до Курсантсько-студентської ради пройшли чесно та без порушень

Нагадуємо, що 22 травня кандидати виступили на засіданні Курсантсько-студентської ради, де по черзі проголошували свої агітаційні промови та розповідали про наміри щодо активної діяльності. Серед основних завдань, які ставили перед собою кандидати – створення більш комфортних умов для навчання, підписання меморандуму з університетом, організація нових культмасових заходів для студентів та курсантів закладу.

 

 


1 519