Сучасний погляд на гендерну політику

Новини університету

Цю тему обговорювали учасники конференції, яка пройшла на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У заході взяли участь науковці, представники громадських організацій, центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, керівники комунальних закладів департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради, а також представники ювенальної превенції.

Сучасний погляд на гендерну політику

Привітали учасників заходу – проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, Заслужений юрист України Лариса Наливайко та директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Едуард Підлубний.

У своїх виступах доповідачі проаналізували сучасний стан положення жінки в світі, Україні та на Дніпропетровщині. Познайомилися з новою науковою класифікацію сучасної української сім’ї з погляду на ситуацію на Сході України.

У ході конференції були відпрацьовані сучасні підходи та методи роботи з жінками та дітьми, що зазнали насильство, а також особливості роботи з такими сім’ями.

Представники громадських організацій познайомили учасників конференції з психологічними проблемами, що виникають у сім’ях внутрішньо переміщених осіб, учасників військових конфліктів на території інших держав.

Сучасний погляд на гендерну політику

На завершення підписали меморандум про співпрацю між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та департаментом соціальної політики Дніпровської міської ради.

Сучасний погляд на гендерну політику

 

 


1 026