Караоке «по-курсантськи»

Новини університету

Табірний збір у ДДУВС ще триває, але музична пауза у нас за розкладом: нещодавно курсанти-першокурсники взяли участь у щорічному університетському вокальному конкурсі – «Караоке на плацу». Запальний музичний захід сколихнув юнаків та дівчат, які нарешті відпочили від щоденних тренувань та стройової підготовки. Про найяскравіші моменти та враження, що залишились у курсантів, – далі у нашому матеріалі.

Караоке на плацу «по-курсантськи»

Якщо на плацу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ призупинили стройову підготовку, це значить, що настав час першокурсникам помірятися силою таланту. А продемонструвати є що. Цього року в «Караоке на плацу» змагаються десятеро учасників, готових заявити про себе як про сильних вокалістів: курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Максим Шерстюк та Євген Дроздов, курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Андрій Ігнатов та Андрій Іваненко, курсанти Криворізького факультету Юлія Паркіна та Дмитро Гладир, курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Марія Пянічук та Ілля Гречишкин, а також курсанти факультету економіко-правової безпеки Вікторія Шило та Данило Чиквашвілі.

Караоке на плацу «по-курсантськи»

Останні приготування завершені – і до курсантів уже звертається ведучий заходу – Максим Іванов. Атмосферу «Караоке на плацу» відразу розігрівають піснею «Червона рута», після чого розпочинається перший тур конкурсу. Юнаки та дівчата по черзі виконали запальні та ліричні хіти. Оцінювали їх представники журі: перший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Володимир Ковбаса, а також фахівці відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Світлана Немирович, Ольга Кузіна та Ірина Григорович. Журі із захватом спостерігали за виступами конкурсантів, звертали увагу на вокальні дані, вміння триматися на публіці, харизму виконавців. Після основних турів глядачів чекав приємний бонус: енергійні пісні від випускників ДДУВС Андрія Скрипника та Каріни Гринь, а також курсантів університету. Поки першокурсники насолоджувалися виступами, журі виставило оцінки та обрало 5 талановитих вокалістів, які змогли продовжити боротьбу далі.

Караоке на плацу «по-курсантськи»

У конкурсі «Караоке на плацу» цього року звучали пісні Олега Вінника, Олександра Пономарьова, гуртів «Сплін», «Кіно» та ін.. Пристрасті на плацу не вщухали, адже курсанти співали настільки емоційно, що обрати з 5 першокурсників двох фіналістів виявилося завданням не з легких. Але після чергової музичної паузи журі все ж зробило свій вибір. Фіналістами стали курсантка факультету економіко-правової безпеки Вікторія Шило та курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Марія Пянічук.

Караоке на плацу «по-курсантськи»

Кульмінаційний момент – виступи конкурсантів у фіналі. Після запеклого двобою, в якому фіналісти виконали справжні хіти, журі визначило переможця. Диплом за 1 місце у конкурсі «Караоке на плацу-2018» отримала Марія Пянічук. Солодощі ж чекали на кожного учасника.

Караоке на плацу «по-курсантськи»

Як розповідає Ілля Гречишкін, сольний виступ у такому вокальному шоу – це своєрідна перевірка:

«Я задоволений своїм результатом. Тепер я точно впевнений у тому, що можу співати. Напевно, саме час підкорювати й інші вершини. Зупинятися на цьому не планую, адже хочеться ще більше працювати над собою, вдосконалювати свій вокал».

Караоке на плацу «по-курсантськи»

Караоке на плацу «по-курсантськи»

Як зазначає першокурсник, найкраще в конкурсі «Караоке на плацу» те, що курсанти нарешті відпочили, відчули смак драйву, музики. Стройова підготовка на якийсь час відійшла на другий план, адже хлопці та дівчата повеселилися, потанцювали під сучасні хіти, ближче познайомилися один з одним.

 

 


1 276