Пам’ять про загиблих правозахисників завжди житиме у наших серцях

Новини університету

Сьогодні, 22 серпня, відзначають День пам’яті правоохоронців, які загинули під час виконання своїх службових обов’язків. У цей день працівники поліції та жителі міста прийшли до Меморіалу, що на Жовтневій площі, вклонитися їхньому подвигу.

Загинув при виконанні. Так говорять про загиблих міліціонерів та поліцейських. Вони віддали свої життя, але до кінця залишилися вірними присязі. Сьогодні ми згадуємо працівників правоохоронних органів, загиблих при виконанні своїх обов’язків, серед них – представники різних служб, поколінь. Загинули вони в різний час і при різних обставинах. Їх об’єднує одне – виконання вимог присяги. Де треба було віддати життя, вони його віддали.

День пам'яті правоохоронців

У пам’ятних заходах взяли участь керівники управлінь і відомств міста та області, працівники, ветерани ОВС, члени сімей загиблих працівників органів внутрішніх справ. До заходів долучилися керівництво та працівники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

22 серпня, відзначають День пам'яті правоохоронців, які загинули під час виконання своїх службових обов'язків.

Квіти до Меморіалу загиблим захисникам правопорядку поклав ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

22 серпня, відзначають День пам'яті правоохоронців, які загинули під час виконання своїх службових обов'язків.

Силовиків, які відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання. До Меморіалу несли оберемки квітів та вінки, рідні та близькі не стримували сліз.

День пам'яті правоохоронців

За 27 років незалежності України під час виконання службових обов’язків загинули 1108 співробітників правоохоронних органів.

День пам'яті правоохоронців

У цей же день на плацу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулося урочисте шикування, у ході якого курсанти вшанували загиблих під час виконання службових обов’язків правоохоронців хвилиною мовчання.

День пам'яті правоохоронців

 

 


1 525