До курсантського життя готові!

Новини університету

Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося офіційне закриття табірного збору. Першокурсники отримали курсантські погони та пройшли урочистим маршем на плацу університету.

Від самого ранку на території ДДУВС людно: завершується підготовка до церемонії нагородження першокурсників, які успішно пройшли табірний збір та вже готові до початку навчального року в університеті.

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося офіційне закриття табірного збору

Захід традиційно розпочався із привітання від керівництва закладу. Перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса поздоровив першокурсників з їхнім першим досягненням на шляху до здобуття професії та побажав наснаги, впевненості та наполегливості.

«Сьогодні держава покладає вагомі завдання на нову поліцію. Саме ви є її майбутнім. Ви – ті люди, які повинні стати для народу нашої країни справжніми захисниками правопорядку», – зазначив Володимир Миколайович.

Він також привітав усіх присутніх із Днем Державного Прапора та Незалежності України. Він нагадав про те, що кожна цивілізована держава має пишатися своєю символікою.

На плацу ДДУВС виступила і переможниця вокального конкурсу «Караоке на плацу-2018» курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Марія Пянічук.

У рамках заходу відбулася традиційна церемонія вручення курсантських погонів.

Першокурсники отримали курсантські погони та пройшли урочистим маршем на плацу університету.

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося офіційне закриття табірного збору

Першокурсники під оркестр виконали Гімн України та прокрокували разом із курсовими офіцерами урочистим маршем.

Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося офіційне закриття табірного збору.

Після короткої тижневої відпустки юнаки та дівчата повернуться до університету. На них чекатимуть насичені курсантські будні, заняття, спортивні змагання та різноманітні конкурси.

 

 


2 040