На Соборній площі Дніпра замайоріли прапори

Новини університету

Сьогодні у Дніпрі на Соборній площі відбулося відкриття найвищого флагштоку в країні, а також урочиста церемонія підняття найбільшого Державного Прапора. В рамках заходу Президент України Петро Порошенко разом із курсантами ДДУВС взяв участь у флешмобі, приуроченому до Дня Державного Прапора України.

На Соборній площі Дніпра замайоріли прапори

Сьогодні, 23 серпня, до Дніпра завітав Президент України Петро Порошенко. Гарант Конституції долучився до церемонії відкриття флагштоку (72 метра) та підняття найбільшого в Україні Державного Прапора (12 на 18 метрів).

На Соборній площі Дніпра замайоріли прапори

На заході також був присутній ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко та працівники навчального закладу.

Родзинкою заходу став флешмоб, у якому взяли участь 160 курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Глядачам та гостям свята запропонували дізнатися, якими були прапори на території України в різні історичні періоди. У ході флешмобу курсанти розгорнули 6 прапорів часів українського козацтва та Національно-визвольної війни під проводом Богдана Хмельницького, Київської Русі, Галицько-Волинського князівства тощо.

Президент України Петро Порошенко разом із курсантами ДДУВС взяв участь у флешмобі, приуроченому до Дня Державного Прапора України.

Відкриття найвищого флагштоку в країні, а також урочиста церемонія підняття найбільшого Державного Прапора.

Кожен прапор складався із 10 полотен, які розгортали курсанти ДДУВС. Продемонстрували в рамках флешмобу й українські знамена, що відносяться до ключових історичних епох.

 

 


1 786