Гіннесу й не снилося або рекорди, якими пишаємося

Новини університету

27 серпня виповнилося 63 роки, як світ побачило перше видання «Книги рекордів Гіннеса». З того часу нова збірка унікальних, а іноді й шокуючих досягнень людей та тварин презентується у світі щороку. З цієї нагоди пропонуємо до вашої уваги Топ-5 рекордів, що були встановлені у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Можливо, саме Ви вже стали частиною цих досягнень?

1. Тріумф таланту. Вперше за всю історію проведення фестивалю «Студентська весна» творчий колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ виборов гран-прі та винагороду в 51 000 гривень. Серед 11 вишів Дніпра саме студенти та курсанти ДДУВС стали цього року найкращими.

Гіннес - ДДУВС: 1.	Тріумф таланту.


2. Наша мета – перемога! У травні збірна ДДУВС отримала першість у Всеукраїнських змаганнях зі змішаних єдиноборств, які проходили серед молоді та юніорів у Житомирі. Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ боролися за право представляти Україну в змаганнях міжнародного рівня, і в загальному заліку команд посіли перше місце.

Гіннес - ДДУВС: 2. Наша мета – перемога!


3. Найбільшому в Україні живому хештегу бути! У ДДУВС курсанти і студенти долучилися до реалізації проекту Міністерства юстиції України «Я маю право». В рамках цього на території Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було організовано видовищний флешмоб. Живий хештег, який створили курсанти, цілком можливо, визнають найбільшим в Україні: організатори вже подали заявку до Національного Реєстру Рекордів України.

Гіннес - ДДУВС: 3. Найбільшому в Україні живому хештегу бути!


4. Масляна з рекордною кількістю млинців. Гучні проводи зими запам’яталися учасникам свята. 1500 млинців та 1000 запашних булочок випекли кухарі університетської їдальні для вихованців шкіл-інтернатів та дитячих будинків. Не забули й про веселі розваги: запальні танці та пісні, спортивні конкурси та справжні українські обряди, – ось так ми святкували Масляну в ДДУВС.

Гіннес - ДДУВС: 4. Масляна з рекордною кількістю млинців.


5. Взяли участь у найбільш масовому флешмобі до Дня вишиванки. За участі Президента України Петра Порошенка 900 студентів та курсантів ДДУВС долучилися до видовищного дійства. Понад 1500 учасників флешмобу створили 13 «живих» візерунків, які символізували різні українські регіони, а згодом об`єднали їх у загальну мапу нашої держави.

Гіннес - ДДУВС: 5.	Взяли участь у найбільш масовому флешмобі до Дня вишиванки.

Попереду нові досягнення, перемоги та рекорди! Тож ідемо до мети разом!

 

 


2 342