Шановні курсанти, студенти та працівники університету!

Новини університету
Від себе особисто вітаю вас із Днем знань! Цей момент завжди радісний та хвилюючий, особливо для тих курсантів і студентів, хто вперше переступив поріг Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Будьте впевнені: на вас чекає нова дорога, зіткана із досягнень у навчанні, перемог і відкриттів.

Пам`ятайте про те, що на шляху до омріяної професії варто докласти усіх зусиль, щоби подолати будь-які складнощі. Ви – майбутні охоронці правопорядку в нашій країні, а тому маєте невпинно працювати над собою. Викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ поділяться з вами власним професійним досвідом, допоможуть здобути необхідні фахові знання, а також навчитися застосовувати їх в рамках спеціальності. Головне – бажання максимально реалізувати свій потенціал, випрацювати в собі ключові професійні якості.

Я бажаю студентам та курсантам наснаги, жаги до знань, натхнення, перемог. Вірю, що ви обов’язково станете професіоналами у своїй сфері. Викладачів також сердечно вітаю з Днем знань: на вас чекають нові високі звершення. Невпинно трудіться, відкривайте для себе нові шляхи розвитку, ставте перед собою мету і впевнено досягайте її.

Нехай новий навчальний рік виявиться для усіх нас плідним та багатим на перемоги у наукових конкурсах, спортивних змаганнях, творчих фестивалях. З Днем знань!

З повагою ректор університету Андрій Фоменко

 

Вітаю вас із Днем знань!


1 844