Шановні освітяни, курсанти, студенти, слухачі, ліцеїсти працівники та ветерани закладів освіти Міністерства внутрішніх справ України!

Новини університету
Від імені колегії Міністерства внутрішніх справ України і себе особисто щиро вітаю вас з початком нового навчального року та Днем Знань!

Сучасна освіта – це основа успішного майбутнього країни! Ми проводимо докорінну реформу системи МВС, запроваджуємо кращий закордонний досвід, втілюємо нові принципи забезпечення поваги до прав людини та державного сервісу у сфері безпеки сучасного рівня. Саме від якості освіти та самовідданості і наполегливості фахової молоді залежить успіх цього складного процесу!

Шановні першокурсники! Ми віримо, що ви будете гідно нести звання курсанта, студента, ліцеїста закладу освіти Міністерства внутрішніх справ України! Ми пишаємося вашим рішенням стати до лав захисників права та закону! Ми переконані, що під керуванням досвідчених викладачів, ви подолаєте усі складнощі навчання, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів на ниві професійної діяльності в незалежній європейській Україні.

Бажаємо вам творчого натхнення, сил та успіхів на благо України!

Міністр внутрішніх справ України А. Б. Аваков


1 458