На старті нового навчального року: у ДДУВС відсвяткували День знань

Новини університету

Сьогодні, 3 вересня, відбулась урочиста посвята у студенти та курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. У цей день дружня родина навчального закладу поповнилась на 934 першокурсники, усі вони свідомо обирали професію, впевнено йшли до своєї мети, успішно здали ЗНО та подолали нелегкий конкурсний відбір під час вступної кампанії.

У цей день на плацу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ панував піднесений настрій. В усіх видніється неймовірна втіха в очах. Особливо, у батьків: їхні діти подолали ще один крок у житті – стали студентами та курсантами-першокурсниками найпрестижнішого юридичного вишу Дніпра.

Розпочалося свято з внесення університетського прапора та виконання Державного Гімну України.

Розпочалося свято з внесення університетського прапора та виконання Державного Гімну України.

З напутніми словами до першокурсників звернувся ректор університету полковник поліції Андрій Фоменко. Андрій Євгенович побажав усім міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та успіхів у навчанні, впевнено йти до своєї мети та успішно досягати поставлених цілей.

До першокурсників звернувся ректор університету полковник поліції Андрій Фоменко.

У святковий день до університету завітали почесті гості. Щиро привітав студентів, курсантів та професорсько-викладацький склад університету перший заступник голови Дніпропетровської обласної ради по виконавчому апарату – начальник управління правового забезпечення діяльності ради Олександр Доброгорський.

У святковий день дипломи отримали кращі вступники – курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Ілля Гречишкін та студент юридичного факультету Максим Бродецький. Також ректор нагородив першокурсників, які виховувались у родинах правоохоронців – студентку Юлію Романюк та курсанта факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Олега Гребеннікова.

На старті нового навчального року: у ДДУВС відсвяткували День знань

Від імені першокурсників до викладачів, батьків та однокурсників із вітальним словом звернулася студентка 1-го курсу юридичного факультету Нінель Павлова. Вона побажала всім натхнення, впевненості у своїх силах, здійснення усіх мрій та сподівань.

За давньою традицією, яка існує в університеті, першокурсники отримали від ректора «Ключ до знань» та символічний «Студентський квиток».

У ДДУВС відсвяткували День знань

Далі свої музичні вітання першокурсникам та гостям свята подарували учасники художньої самодіяльності навчального закладу.

Музичні вітання першокурсникам та гостям свята подарували учасники художньої самодіяльності навчального закладу

Свято з нагоди Дня знань завершилися урочистим маршем. Радісні курсанти та студенти розійшлися аудиторіями, всі в очікування реально хороших і веселих чотирьох років навчання, впродовж яких вони віднайдуть нових друзів, переживуть багато веселих історій і будуть щасливими.

У ДДУВС відсвяткували День знань

У ДДУВС відсвяткували День знань

 

 


2 016