І знову перемога!

Новини «Академії поліції»

У місті Бердянську пройшли фінальні змагання Кубку України з поліцейського хортингу. Вже втретє титул чемпіона виборов викладач циклу спеціальних дисциплін Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС Ігор Ятченко.

Поліцейський хортинг заснований для поліпшення професійної підготовки працівників силових структур. Основне завдання цього виду спорту – підготовка спортсменів високого рівня майстерності, які здатні виконувати воєнізовані та охоронно-прикладні завдання, а ще це полігон для випробування та відбору найбільш ефективних прийомів у жорстких умовах конкурентної боротьби як на спортивному хорті, так і в реальних сутичках із озброєними та неозброєними порушниками закону.

майор поліції Ігор Ятченко

Третій рік поспіль у змаганнях бере участь представник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ майор поліції Ігор Ятченко. Цього разу знову перемога – Ігор Володимирович повернувся зі змагань із золотою медаллю.

ДДУВС пишається своїм працівником адже він являється трьохкратним чемпіоном України, чемпіоном світу та володарем Кубку Європи!

І знову перемога!

 

 


846