Представники ДДУВС взяли участь у тренінгу «Жінки. Мир. Безпека»

Новини університету

Викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Микола Репан, Олена Гура, Євгенія Касяненко та Дарія Лазарєва взяли участь у дводенному тренінгу «Жінки. Мир. Безпека», що був організований для представників закладів вищої освіти, які перебувають у сфері управління Міністерства внутрішніх справ України.

Тренінг проводили Голова правління Інформаційно-консультативного жіночого центру Олена Суслова та Національна гендерна радниця МВС Катерина Гай.

Відкрили тренінг Катерина Левченко, Урядова уповноважена з питань гендерної політики та Тетяна Медун, Національна спеціалістка проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Представники 7 закладів обговорювали історію, засади, складові Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «ЖІНКИ, МИР, БЕЗПЕКА» та її значення для сектору безпеки.

Представники ДДУВС взяли участь у тренінгу «Жінки. Мир. Безпека»

Крім того, емоційна дискусія відбулась із питань ідентифікації гендерних потреб і інтересів у секторі безпеки, зокрема, в умовах конфлікту, перспектив розвитку гендерної тематики у вищих навчальних закладах сектору безпеки.

По закінченню учасники тренінгу отримали інформаційно-навчальні посібники та сертифікат учасника/учасниці тренінгу.

Представники ДДУВС взяли участь у тренінгу «Жінки. Мир. Безпека»

 

 


1 573