«Европейський Союз – Україна»

Новини «Академії поліції»

За такою назвою у приміщенні бібліотеки Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС наразі діє книжкова виставка.

Виставкові екземпляри розміщені за тематичними розділами: «Національний конвент України щодо ЄС», «Європейська та євроатлантична інтеграція України», «Європейська інтеграція: крок за кроком».

«Европейський Союз - Україна»

Наукові статті вчених, представників органів державної влади, студентів-магістрів присвячені актуальним питанням реалізації євроінтеграційних прагнень України. Представлені на виставці видання висвітлюють питання практичної реалізації завдань, сформульованих у державних програмах інформування громадськості та підготовки кадрів у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції, а також у плані дій Цільового Плану «Україна – НАТО».

«Европейський Союз  - Україна»

Розкриваються основні положення регіональної економічної інтеграції, історичні етапи європейської інтеграції, галузеві політики Європейського Союзу, відносини між Україною та ЕС, а також особливості процесів економічної інтеграції.

Відвідати виставку можуть усі бажаючі.

 

 


1 400