На рахунку дзюдоїстів університету нові медалі

Новини університету

З Чемпіонату області дзюдоїсти ДДУВС, студенти юридичного факультету, привезли 2 призові медалі. Федір Панько виборов золото, Роман Березюк став володарем бронзової нагороди.

Наші курсанти в черговий раз довели свою професійну майстерність, обійшовши сильних та досвідчених українських спортсменів. Цього разу чемпіонат проходив серед чоловіків і жінок та зібрав більше 60 спортсменів із Дніпра, Кривого Рогу та Кам’янського.

З Чемпіонату області дзюдоїсти ДДУВС, студенти юридичного факультету, привезли 2 призові медалі.

Окрім дипломів та медалей Федір і Роман вибороли місця у збірній Дніпропетровщини та отримали квитки на головний офіційний старт року – Чемпіонат України з дзюдо, який проходитиме 10-12 жовтня у Харкові.

Своєю перемогою спортсмени завдячують вимогливим та досвідченим тренерам, старшим викладачам кафедри фізичного виховання Віктору Счастливцю та Маргариті Чоботько.

З Чемпіонату області дзюдоїсти ДДУВС, студенти юридичного факультету, привезли 2 призові медалі.

Нагадаємо, у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ успішно функціонує секція з дзюдо. Спортивна школа пишається своїми чемпіонами та запрошує всіх бажаючих прийти на тренування, аби особисто відчути радість перемоги та тріумфу.

 

 


980