Новій українській школі – нове покоління!

Новини університету

Ця теза стала лейтмотивом проведення у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ обласного форуму лідерів шкільного самоврядування. Захід зібрав близько 50 активних, амбітних та цілеспрямованих школярів, голів шкільних рад та їхніх заступників.

Старшокласники прибули заздалегідь, аби поспілкуватися, поділитися останніми цікавими подіями з їхнього життя, обмінятися досвідом. Складалося враження, що всі вони – велика, дружня сім’я, яку об’єднує не вік, не обов’язки, а прагнення працювати в команді однодумців і бачити результати своєї праці.

Відкрив захід перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, побажав учасникам плідної роботи, нових знань та успіхів у реалізації всіх мрій і задумів.

Новій українській школі – нове покоління!

«Мета заходу – залучити дітей та молодь до реалізації соціально-значущих програм, формувати у школярів почуття особистої відповідальності за майбутнє держави та рідного міста. Хочеться вірити, що насичений подіями день форуму надихне лідерів на активні дії, реалізацію важливих акцій та проектів», – зазначив модератор форуму, голова громадської організації «Асоціація молодих правоохоронців» Максим Романов.

Новій українській школі – нове покоління!

Голова курсантсько-студентського самоврядування ДДУВС Вікторія Іщенко згадала власні шкільні роки, перші кроки у суспільній діяльності та закликала учасників форуму бути активними, небайдужими та цілеспрямованими.

Після брейк-кави юнаки та дівчата взяли участь у тренінгу з лідерства, під час якого кожен школяр мав можливість оцінити свої лідерські якості. Учасники активно долучалися до обговорень, приводили приклади зі свого шкільного життя, аналізували та спільно знаходили варіанти вирішення тієї чи іншої проблеми.

Форум був продуктивним: лідери зав’язали нові знайомства, спілкувалися з ровесниками, обмінювалися ідеями щодо подальшої співпраці. Насамкінець отримали сертифікати та пам’ятні подарунки.

Новій українській школі – нове покоління!

Новій українській школі – нове покоління!

 

 


1 181