ДДУВС відчиняє двері школярам

Новини університету

Традиційно в останню суботу місяця ДДУВС гостинно зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів.

Захід розпочався в актовій залі. З вітальним словом до гостей звернувся начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, який розповів про переваги навчання, структуру та основні здобутки вишу, міжнародні освітні програми та проекти. Від заступника декана юридичного факультету Лілії Межевської школярі дізналися про умови вступу та правила прийому до ДДУВС у 2019 році, напрями та спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців та особливості подання документів до приймальної комісії.

ДДУВС  відчиняє двері школярам

Пролунало чимало зацікавлених запитань від старшокласників – і жодне з них не залишилось без відповіді.

ДДУВС  відчиняє двері школярам

Після офіційної частини всі присутні, розділившись на окремі групи, пройшлися територією навчального закладу. У ході екскурсії школярі та їхні батьки змогли особисто поспілкуватися з викладачами, курсантами та студентами, розпитати їх про особливості навчального процесу.

ДДУВС  відчиняє двері школярам

Зокрема, гостям продемонстрували сучасно оснащені навчальні аудиторії, лабораторії, тренінгові центри, залу судових засідань, стрілецький і мультимедійний тири, спортивний та тренажерний зали.

ДДУВС  відчиняє двері школярам

Іван Токар, учень 11-го класу, м. Дніпро:
«Я з дитинства мрію бути офіцером поліції, впевнено йду до своєї мети і хочу навчатися саме у цьому навчальному закладі. У цьому році закінчую ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою. Ранні підйоми, cуворий режим, фізичні навантаження, дисципліна, – до всього цього я уже звик і готовий продовжувати навчатися у такому ж насиченому та цікавому ритмі життя».

ДДУВС  відчиняє двері школярам

Ліза Лисенко, учениця 10-го класу, м. Дніпро:
«Моя мама багато років пропрацювала у суді. Частенько малою приходила до неї на роботу, образ судді захоплював мене вже тоді. Багато позитивних відгуків чула про цей університет, знаю, що тут готують і суддів, і адвокатів, і юрисконсультів. Сьогодні побувала у залі судових засідань, посиділа за робочим місцем судді. Ось так мрії починають збуватися – тільки треба впевнено до них йти. Я готова!».

ДДУВС  відчиняє двері школярам

 

 


726