Нова перемога на рахунку спортсменів ДДУВС

Новини університету

Відкритий чемпіонат області з класичного жиму штанги лежачи за версією IPF пройшов нещодавно у Дніпрі. Не обійшлося й без перемог: першість у своїй ваговій категорії виборов курсант 4 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування ДДУВС Віктор Голуб.

Нова перемога на рахунку спортсменів ДДУВС

У категорії до 83 кг серед юніорів змагалися 9 учасників із усіх областей України. З результатом у 140 кг перемогу одержав курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Як зазначає переможець, готувався до змагань активно, навіть незважаючи на незначні травми, через які дещо збивався тренувальний цикл. Що ж до змагань, то хвилювань не було, та й вагу спортсмен нарощував поступово, не кваплячись.

Відкритий чемпіонат області з класичного жиму штанги лежачи за версією IPF пройшов нещодавно у Дніпрі.

«Серед суперників виявилося багато сильних, гідних перемоги юнаків. Та це лише мотивує показати найкращий результат. До того ж, допомогла підтримка в університеті: багато працювали з тренером, та й начальник курсу намагався сприяти моїй підготовці до чемпіонату», – ділиться враженнями Віктор.

Вже через кілька днів курсант планує виконати норматив кандидата в майстри спорту України з класичного пауерліфтингу. Тож бажаємо успіхів та вітаємо з перемогою!

 

 


798