У ДДУВС відбувся інтерактивний психологічний тренінг для курсанток

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ для курсантів 2-го курсу факультету економіко-правової безпеки провели інтерактивний тренінг «Жінка в погонах».

«Такі тренінги психологи відділу проводять регулярно. Головна мета – створити сприятливі умови для успішного подальшого навчання та виконання службових обов’язків курсанток нашого вишу, формувати у них почуття впевненості в вірному виборі професії, відповідальності за свої слова та вчинки», – розповідає провідний фахівець відділення психологічного забезпечення ДДУВС Маргарита Зімборовська.

1

У ході тренінгу психологи вчили дівчат краще розуміти себе, бути більш впевненими, формувати позитивне ставлення до власного «Я». Дискутуючи на теми нетипових ситуацій у житті жінки-поліцейського, учасниці інтерактивного заняття змогли більш свідомо відчути відповідальність за вибір професії, а також подальші долі тих, кого вони будуть захищати .

1

За допомогою інтерактивних форм та методик, в атмосфері довіри та легкого гумору, учасниці робили спільні висновки, приймали командні рішення та легко знаходили відповіді на актуальні питання.

 

 


798