На рахунку ДДУВС нова перемога!

Новини університету

Фахівець факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Максим Романов під керівництвом проректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Лариси Наливайко переміг у Національному конкурсі наукових робіт «Роль молоді у розвитку парламентаризму в Україні».

На рахунку ДДУВС нова перемога!

Конкурс був ініційований Інститутом політико-правових та релігійних досліджень і проходив з 1 вересня до 8 жовтня за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, а також Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення.

Переможців визначала Експертна рада конкурсу, до складу якої входили провідні юристи країни, науково-педагогічні працівники, представники Інституту політико-правових та релігійних досліджень, Верховної Ради України, а також громадських організацій.

Як зазначають організатори конкурсу, його метою є підтримка обдарованої молоді, залучення до процесів законотворення, подальшого розвитку парламентаризму, створення умов для творчого зростання, а також активізація науково-дослідної роботи студентів та аспірантів.

Вітаємо Максима Романова та його керівника, проректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Ларису Наливайко з перемогою у Національному конкурсі наукових робіт «Роль молоді у розвитку парламентаризму в Україні».

 

 


1 202