Нова спортивна вершина підкорена!

Новини університету

Вихідними у Дніпрі проходив Відкритий чемпіонат області з класичного пауерліфтингу за версією IPF. За перемогу змагалися понад 70 спортсменів з Дніпропетровської, Херсонської, Харківської та інших областей. Результатів, гідних поваги, досяг курсант 4 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування ДДУВС Віктор Голуб.

Курсант 4 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування ДДУВС Віктор Голуб

У категорії до 83 кг у силовому протистоянні зійшлися 11 учасників. Вже виконуючи першу вправу, курсант випередив своїх суперників на 20 кг. За підсумками змагань спортсмен виборов першість у категорії серед юніорів, а в загальному заліку посів 2 місце.

Нова спортивна вершина підкорена!

Нова спортивна вершина підкорена!

«З нетерпінням чекав на турнір, адже це новий етап для мене, важливий та захоплюючий, – ділиться враженнями Віктор Голуб. – Напередодні турніру я дуже хвилювався, адже всі суперники талановиті та якісно підготовлені. Та все ж, отримав бажаний результат. Дуже вдячний своїй дівчині, тренеру і товаришам за підтримку».

Відкритий чемпіонат області з класичного пауерліфтингу за версією IPF.

У результаті виконання трьох вправ сума склала 550 кг, а отже, Віктор виконав норматив кандидата в майстри спорту України. Вітаємо з перемогою та значущим для спортсмена досягненням!

 

 


924