Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «ПРАВОВІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВОЮ ПРАВООХОРОННОЇ ФУНКЦІЇ»

Анонси університету

30-31 жовтня 2018 року Навчально-науковий інститут заочного навчання та підвищення кваліфікації проводить Всеукраїнську науково-практичну конференцію “Правові та організаційні засади забезпечення державою правоохоронної функції”.

 Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції  «ПРАВОВІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВОЮ ПРАВООХОРОННОЇ ФУНКЦІЇ»

 

Робота конференції планується за такими напрямами:

1) філософські, етичні, психологічні аспекти правоохоронної діяльності;

2) актуальні проблеми теоретичної та практичної реалізації правоохоронної функції державою;

3) проблемні питання реалізації правоохоронної функції підрозділами Національної поліції;

4) організаційно-тактичні аспекти ефективної реалізації правоохоронної функції державою;

5) модернізація правоохоронних органів в умовах євроінтеграції;

 

Робоча мова конференції: українська, російська.

До участі у конференції запрошуються науково-педагогічні працівники, наукові співробітники, ад’юнкти (аспіранти, здобувачі), слухачі, курсанти та студенти, співробітники Національної поліції України та інших правоохоронних органів.

Для своєчасного формування програми конференції та видання матеріалів необхідно не пізніше 25 жовтня 2018 року надіслати на адресу оргкомітету заявку на участь у конференції та тези доповідей (повідомлень).

Заявки на участь у конференції та тези доповідей (повідомлень) направляти за адресою: 49005, м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Навчально-науковий інститут заочного навчання та підвищення кваліфікації. Матеріали також можуть дублюватися по e-mail: nni-znpk@ukr.net з поміткою «на конференцію».

Додаткову інформацію можна отримати у співробітників ННІ ЗНПК за тел.: (056) 370-28-66, 096-420-74-28.

Проїзд та проживання учасників конференції за власний рахунок.

 

 


1 104