Віталій Скотников двічі влучив у перемогу

Новини університету

Днями у Вінниці для стрільців із кульової стрільби відбулися відразу дві важливі події – Чемпіонат України серед спортсменів 1998 року народження та молодших і Міжнародний турнір «Кубок Поділля-2018». З обох змагань курсант факультету превентивної діяльності ДДУВС Віталій Скотников привіз золоті медалі.

На Чемпіонаті Україні в одній віковій категорії з Віталієм стріляли 20 спортсменів-професіоналів. Із можливих 600 очок курсант ДДУВС отримав 567, ставши беззаперечних чемпіоном.

Наступного дня Міжнародний турнір зібрав титулованих стрільців з України та Європи. За призові місця змагалися спортсмени Болгарії та Румунії. І тут наш Віталій прекрасно виступив, влучивши у перемогу вдруге, став володарем золотої медалі.

Віталій Скотников двічі влучив у перемогу

Майстер спорту Віталій Скотников займається кульовою стрільбою з 12 років. За цей час неодноразово ставав призером чемпіонатів України та області. Тренується 5 разів на тиждень по 3 години на день.

Попереду ще багато непідкорених спортивних п’єдесталів, втім курсант налаштований серйозно, його мета – перемога на Чемпіонаті Європи та світу.

 

 


1 345