Співробітництво з литовськими колегами триває

Новини університету

Почесний консул Литви у Дніпрі Віталій Півняк сьогодні відвідав Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. У рамках візиту він зустрівся з ректором ДДУВС Андрієм Фоменко та вручив добірку навчальної літератури з юриспруденції.

Співробітництво з литовськими колегами триває

Як зазначив Віталій Півняк, Центр литовського права у Дніпрі – своєрідний осередок освітньої, наукової та культурної діяльності між Литвою та Україною. Вручення навчальної літератури, як вклад у розвиток Центру, дозволить студентам удосконалювати рівень підготовки, а в майбутньому стати конкурентоспроможними на ринку праці.

«Я дуже радий бути присутнім сьогодні у такому чудовому та поважному закладі. Нещодавно ми відкривали у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ Центр литовського права, і я також став частиною події. За цей час на базі центру пройшло безліч цікавих заходів: лекцій, семінарів, дискусій».

Співробітництво з литовськими колегами триває

У свою чергу ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко наголосив на тому, що Центр литовського права активно функціонує, а заходи, які організовуються у рамках його діяльності, – це вже закономірність.

Нагадаємо, що Центр литовського права у Дніпрі було відкрито 23 лютого 2018 року. Серед основних напрямів роботи – сприяння академічним обмінам між українськими та литовськими вишами, створення умов для розвитку академічних зв’язків та здійснення спільних дослідницьких, навчальних проектів із освітніми установами та організаціями Литовської Республіки.

 

 


957