Практики готові ділитися досвідом!

Новини університету

Нещодавно курсанти факультету економіко-правової безпеки зустрілися із працівником Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Данилом Приходьком.

Практики готові ділитися досвідом!

У рамках зустрічі обговорювалися питання нормативно-правових актів, які регламентують діяльність Національної поліції України, а також проблеми, що виникають у практичній діяльності поліцейських, та шляхи їх вирішення.

Практики готові ділитися досвідом!

Курсанти, у свою чергу, поцікавилися специфікою роботи фахівців захисту економіки Національної поліції України, а ще сучасними тенденціями розвитку української економіки. Майбутні правозахисники також не залишилися осторонь перспектив та кар’єрних можливостей.

Практики готові ділитися досвідом!

«Зустрічі з фахівцями-практиками сприяють глибшому розумінню специфіки роботи і дають можливість не тільки теорію вивчати, а й готуватися безпосередньо до практики. Цей досвід для нас як майбутніх фахівців є дуже цінним, адже ми прагнемо опанувати секрети професійної майстерності працівників Національної поліції України», – поділився враженнями курсант 2 курсу факультету економіко-правової безпеки Дмитро Каратай.

 

 


988