Нова перемога – нові перспективи!

Новини університету

Відкритий Кубок Дніпропетровської області зі змішаних бойових мистецтв ММА серед дітей, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих за версією UFMMA пройшов нещодавно у Кам`янському. Якими видалися змагання для спортсменів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, докладніше у матеріалі.

Нова перемога – нові перспективи!

За першість боролися понад 100 спортсменів із Дніпра, Кам`янського, Верхньодніпровська, Кривого Рогу, Новомосковська, Першотравенська тощо.

Участь у турнірі взяли й курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ під керівництвом завідувача кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктора Богуславського. За результатами змагань перше місце посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Олег Корсаков.

Друге місце вибороли курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Єлизавета Макарова та курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Максим Комаров та Богдан Дерев`яга.

Переможець Відкритого Кубку Дніпропетровської області зі змішаних бойових мистецтв ММА Олег Корсаков зазначає, що готуватися до таких змагань доводиться дуже завзято.

Нова перемога – нові перспективи!

«Із самого початку я був налаштований на перемогу, хоча розумів, що всі суперники сильні та наполегливі. У першому бою отримав декілька травм, але все ж виборов першість, завдяки влучним порадам свого тренера – Віктора Богуславського. Що ж до фінального бою, вже на початку другого раунду відправив свого суперника у технічний нокаут», – розповів Олег Корсаков.

Спортсмени Єлизавета Макарова, Максим Комаров та Олег Корсаков змагатимуться у складі збірної команди Дніпропетровської області: вони успішно пройшли відбір на Кубок України зі змішаних бойових мистецтв ММА серед дітей, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих за версією UFMMA. Турнір відбудеться у Києві упродовж 15-17 листопада.

Вітаємо зі спортивними досягненнями та бажаємо нових перемог у наступному етапі змагань!

 

 


1 118