Майбутні поліцейські презентували доповіді у Львові

Новини університету

«Професійна комунікація: мова, культура, право» – саме за такою назвою на базі Львівського державного університету внутрішніх справ нещодавно відбулася науково-практична конференція. У ній взяли участь студенти з різних міст України, зокрема й курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Майбутні поліцейські презентували доповіді у Львові

До участі в освітньому заході також долучилися представники Львівського національного медичного університету імені Д. Галицького, Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності тощо.

Курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Аліна Балюра, Євгеній Іотов, Богдан Петровський, Петро Машковський, а також курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Ангеліна Кухтіна, Олександр Коваль та В`ячеслав Дряпік презентували у рамках конференції свої доповіді.

Майбутні поліцейські презентували доповіді у Львові

Серед обговорюваних питань – призначення мови у професійній сфері, мистецтво публічного виступу як важливий засіб професійної комунікації, а також культура мовлення як показник загальної та професійної культури.

Курсанти під керівництвом викладачів кафедри українознавства та іноземних мов ДДУВС Катерини Тимофіївої та Євгенії Стрюк акцентували увагу на питаннях професійної комунікації, культури публічних виступів, а також важливості іноземної мови для працівника поліції.

«За результатами виступів і дискусій ми визначили корисні та цікаві шляхи вирішення актуальних проблем, які, сподіваємось, інші учасники науково-практичної конференції згодом реалізують у своїй професійній комунікації», – зазначила Аліна Балюра.

Майбутні поліцейські презентували доповіді у Львові

У підсумку науково-практичної конференції учасникам вручили сертифікати.

 

 


1 360