І здоров`я зміцнили, і задоволення отримали!

Новини «Академії поліції»

Слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) нещодавно долали на швидкість дистанції від 1000 до 10 000 метрів у рамках змагань із легкої атлетики. Як це було, детальніше в матеріалі.

І здоров`я зміцнили, і задоволення отримали!

У центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» відбулися змагання з кросового бігу – одного з найпопулярніших видів легкої атлетики серед слухачів «Академії поліції». Близько 100 юнаків та дівчат завзято боролися за перемогу.

Не залишився осторонь спортивного заходу й директор Центру Микола Назаренко. Він власним прикладом надихнув інших учасників, взявши участь у забігу на 10 000 метрів, та посів за результатами змагань призове місце.

У рамках змагань із легкої атлетики.

«Фізична активність – це пігулка від усіляких хвороб. Вченими доведено, що 10 хвилин бігу щодня у комфортному темпі продовжують життя на 3 роки. Тож сьогодні ми не просто проводимо спортивні змагання: ми продовжуємо життя», – зазначив Микола Миколайович.

Активна боротьба розгорнулася за підтримки вболівальників, які завітали до парку відпочинку. Саме тому змагання видалися енергійними та захоплюючими.

Після закінчення турніру переможців нагородили грамотами.

Слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції»

 

 


787