Конструктивному діалогу в ДДУВС бути!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ сьогодні відбулася чергова зустріч керівництва вишу зі студентами юридичного факультету. Молодь мала нагоду поспілкуватися з ректором Андрієм Фоменком та з`ясувати найбільш актуальні моменти.

Конструктивному діалогу в ДДУВС бути!

На зустріч зі студентами також завітав перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, проректор Лариса Наливайко, проректор Олександр Сидоров, а також декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко.

Студенти 3 та 4 курсів юридичного факультету ДДУВС обговорили з керівництвом закладу особливості навчального процесу, стовідсоткові можливості працевлаштування за спеціальністю після закінчення вишу, а також перспективи стажування за кордоном.

Андрій Фоменко наголосив на тому, що юнаки та дівчата можуть брати участь у міжнародних конференціях, семінарах, тренінгах, більше спілкуватися з практиками та отримувати професійні знання на якісно новому рівні. Зазначив він і про те, що на базі ДДУВС планується проведення реальних судових засідань, завдяки яким майбутні фахівці з юриспруденції почерпнуть для себе цінні професійні знання.

Конструктивному діалогу в ДДУВС бути!

Ректор також звернув увагу на той факт, що в ході основного навчання студенти мають змогу отримати додаткову спеціальність в ДДУВС за заочною формою. Таким чином, майбутні юристи здобуватимуть й інші затребувані в країні професії: психолога чи економіста.

«Важливо отримувати ті знання, які є бажаними особисто для вас. Ми прагнемо надавати якісну освіту. Саме тому ви можете сміливо вносити свої пропозиції, рекомендації щодо організації навчального процесу», – зазначив Андрій Євгенович.

Студенти юридичного факультету, в свою чергу, наголосили про важливість підготовки до складання іспитів задля успішного вступу до магістратури. Саме тому керівництво вишу зобов’язалося запровадити на базі вишу безкоштовні підготовчі курси вже цього навчального року.

Конструктивному діалогу в ДДУВС бути!

Старшокурсники досить активно задавали питання, а також зазначили про необхідність проведення практичних занять в ДДУВС у більшому обсязі.

 

 


1 061