У ДДУВС визначили найсильніших

Новини університету

Традиційно Чемпіонат ДДУВС зі жиму штанги зібрав найсильніших курсантів та студентів навчального закладу. Помірятися силами виявили бажання більше тридцяти спортсменів і спортсменок.

Право підняти прапор було надано чемпіону змагань 2017 року – студенту юридичного факультету Рамілю Мурадову.

Грамоти та цінні подарунки розігрувались у шести вагових категоріях.

Чемпіонат ДДУВС зі жиму штанги

Боротьба була запеклою та видовищною, підтримка вболівальників гарячою.

Чемпіонат ДДУВС зі жиму штанги

Перше місце у ваговій категорії до 67,5 кг отримав курсант факультету економіко-правової безпеки Олег Кравець (результат 95 кг). У ваговій категорії до 75 кг чемпіоном став курсант факультету превентивної діяльності Владислав Пигина (результат 120 кг). У ваговій категорії до 82,5 кг першість здобув студент юридичного факульетту Дмитро Ковернік (результат 125). У вагові категорії до 90 кг чемпіоном став курсант факультету превентивної діяльності Артем Кіпа (результат 140), у ваговій категорії понад 90 кг – курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розлідування Владислав Циганов (результат 155 кг).

У ДДУВС визначили найсильніших

Серед жінок у абсолютній ваговій категорії чемпіонкою стала курсантка факультету кримінальної поліції Ганна Євдокименко.

Чемпіонат ДДУВС зі жиму штанги

«Я почала займатися жимом штанги менше року тому. Навіть не очікувала, що за такий короткий час зможу завоювати титул найсильнішої дівчини універсиету. На змаганнях вижала 55 кілограмів, мій особистий рекорд – 60. Деякі дівчата-однолітки, та й хлопці, не розуміють мене, моє захоплення. А я пишаюся, що весь свій вільний час займаюся спортом, можу постояти за себе та захистити слабшого», – говорить абсолютна чемпіонка Ганна Євдокименко.

 

 


1 027