Ранок, сповнений пригод: як у ДДУВС відзначали Міжнародний день студента

Новини університету

Спортивно-інтелектуальний квест нещодавно проходив у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. У ньому взяли участь 50 курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції. Яким видався захід, чи змогли юнаки та дівчата продемонструвати свою ерудицію та фізичні навички на гідному рівні, – про це докладніше.

Дев`ята ранку, вихідний день, а майбутні правоохоронці з ДДУВС вже готуються активно та енергійно відсвяткувати Міжнародний день студента. Цього року для молоді 3 курсу влаштували спортивно-інтелектуальний квест з патріотичними елементами, приурочений до молодіжного свята, відомого у світі.

Із усіх бажаючих помірятися силами та знаннями у пізнавально-розважальній грі було сформовано 5 команд по 10 осіб. У ході квесту юнаків та дівчат активно підтримували їхні товариші.

Ранок, сповнений пригод: як у ДДУВС відзначали Міжнародний день студента

Серед ключових етапів – відповіді на теоретичні питання, пов’язані з історією та символікою України, пам`ятками часів Другої світової війни, а також юридичними науками. Перевірялися, крім цього, знання учасниками цікавих фактів про Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ і курсантське життя.

Наступний етап гри – спортивна естафета, яка включала в себе виконування курсантами фізичних вправ (віджимання, присідання, вправи з м’ячем тощо).

«Завдання виявилися настільки цікавими, що просто поглинули всю нашу увагу, за що велике «спасибі» керівництву курсу, – розповіла курсантка факультету Владислава Гук. – Ми і картинки-ребуси розгадували, і відшукували потрібні локації – Історичний музей імені Д. І. Яворницького, найбільший прапор міста на флагштоці тощо. Після кожного такого етапу робили фото, щоби зафіксувати результат. Завдання були дуже цікавими та веселими».

Ранок, сповнений пригод: як у ДДУВС відзначали Міжнародний день студента

За результатами гри перше місце посіли курсанти 2 взводу. Вони показали максимальний результат та прийшли до фінішу першими.

Ранок, сповнений пригод: як у ДДУВС відзначали Міжнародний день студента

Як зазначає керівництво факультету, основна мета квесту – сприйняття і формування стійких інтересів до юридичних наук та університетської діяльності в цілому, а також популяризація здорового способу життя.

 

 


962