Студенти ДДУВС долучилися до міжнародного економічного форуму у Дніпрі

Новини університету

Упродовж двох днів у Дніпрі в культурно-діловому центрі «Менора» та в будівлі ДніпроОДА проходив Dnipro Economic Forum 2018 – масштабний захід, присвячений бізнесу, інвестиціям та економічному розвитку.

Стратегічні сесії, дискусійні панелі, конференції та зустрічі з представниками бізнесу, більше сотні спікерів і майже тисяча учасників – все це спостерігали студенти та викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Студенти ДДУВС долучилися до міжнародного економічного  форуму у Дніпрі

«Одна з особливостей форуму – це те, що на нього прибула масштабна делегація підприємців із Франції, Чехії, Канади. Спікери багато говорили про економічний потенціал України, зокрема підкреслили, що Дніпропетровщина є прикладом потужних позитивних змін, платформою для успішного ведення бізнесу. Йшла також мова про роль нашої країни у світовій торгівлі, соціальне підприємництво. Всього у ході Dnipro Economic Forum відбулося близько 40 дискусій, конференцій і семінарів, у роботі яких брали участь і наші студенти», – розповідає доцент кафедри цивільно-правових дисциплін ДДУВС Зоя Калініченко.

Студенти ДДУВС долучилися до міжнародного економічного  форуму у Дніпрі

Кафедра економіки та фінансів також долучилася до економічного форуму. Так, викладачі та студенти факультету соціально-психологічної освіти та управління взяли участь у семінарі «Впізнати шахрая: як зберегти гроші та репутацію».

Цікавими та корисними для майбутніх економістів стали наступні дискусійні панелі: «Джерела економічного прориву: інвестиції, реформи, інтелект»; «Економічна політика: що має робити держава в економіці 21 століття?»; «10 кроків держави назустріч бізнесу».

«Місія та ключове завдання кафедри економіки та фінансів – якісна підготовка фахівців із надзвичайно відповідальної галузі знань – захисту економіки, а також професійне викладання економічних дисциплін здобувачам вищої освіти. Тому участь в економічному форумі дуже важлива для нас, бо це обмін досвідом, практичними знаннями та кейсами. Професорсько-викладацький склад кафедри, студенти-економісти та менеджери змогли послухати експертів від ринку та влади, поставити запитання, долучившись у такий спосіб до практичної сторони економіки», – ділиться враженнями завідувач кафедри економіки та фінансів ДДУВС Жанна Піскова.

Студенти ДДУВС долучилися до міжнародного економічного  форуму у Дніпрі

 

 


722