«Там, де пам’ять не мовчить…»

Новини університету

Студенти юридичного факультету організували виставку до вшанування пам`яті загиблих у часи Голодомору. У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ сьогодні зібралася небайдужа молодь, щоби вкотре нагадати суспільству про події 1932-33 рр.

«Там, де пам'ять не мовчить…»

У рамках заходу, приуроченого до роковин Голодомору, були презентовані стіннівки та виставкові макети. Студенти власноруч виготовили ляльки-мотанки та створили справжні експозиції.

«Там, де пам'ять не мовчить…»

Крім цього, студенти приготували декілька страв за рецептурою того часу: сухарі з насіння, моркви та злакових, коржики, хліб та в цілому відтворили атмосферу українського села у 1932-33 роках.

«Ми прагнули якнайбільш реалістично показати, що довелося пережити людям в той жахливий час. Саме тому вирішили долучитися до проведення заходу», – розповіла студентка юридичного факультету Нінель Павлова.

Як зазначають працівники та студенти юридичного факультету, такі заходи покликані передавати пам’ять від поколінь до поколінь, адже українці не мають забувати власної історії.

«Там, де пам'ять не мовчить…»

«Там, де пам'ять не мовчить…»

«Там, де пам'ять не мовчить…»

 

 


801