Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Новини університету

Вихідними у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ проходив День відкритих дверей. Абітурієнти ознайомлювалися із особливостями навчання у виші та матеріально-технічною базою закладу.

Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Від самого ранку викладацький склад, курсанти та студенти готувалися зустрічати гостей в ДДУВС. Абітурієнти та їхні батьки активно реєструвалися та отримували інформаційні буклети про університет.

Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Нарешті усі присутні зібралися у конференц-залі. Тут гості ДДУВС мали змогу ознайомитися з інформацією про умови вступу до вишу, спеціальностями, які вивчаються, матеріально-технічною базою. Абітурієнти та їхні батьки також поцікавилися умовами мешкання в гуртожитку та можливостями закінчити підготовчі курси безпосередньо на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У рамках заходу школярам продемонстрували відеоролики про заклад вищої освіти.

Не обійшлося й без приємних сюрпризів: серед абітурієнтів було проведено розіграш подарунків за номером реєстрації.

Після інформування гостей про особливості навчання у виші для усіх бажаючих розпочалася екскурсія територією навчального закладу. Учасники заходу мали змогу оглянути аудиторний фонд, спортивну і тренажерну зали, залу судових засідань, навчальний полігон профілю «економічна безпека». Крім цього, абітурієнти побачили криміналістичний клас, пройшлися казармами університету та відвідали мультимедійний тир.

У ході Дня відкритих дверей школярі взяли участь у діловій грі на тему «Види підприємництва». Також вони спробували себе в ролі криміналіста: ключове завдання у криміналістичному класі – визначити злочинця за словесним портретом.

Не менш цікаве заняття очікувало на старшокласників у залі судових засідань. Їм запропонували взяти участь у рольовій грі «Відчуй себе учасником судового процесу». Студенти юридичного факультету змоделювали судове засідання, а школярі змогли долучитися до нього в ролі адвоката, судді, прокурора.

Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Наступна локація – навчальний полігон профілю «економічна безпека». Саме тут школярі спробували відшукати таємну схованку, у якій знаходилася «неправомірна вигода», та допомогти «правоохоронцям».

Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Водночас День відкритих дверей у ДДУВС не обійшовся без отримання абітурієнтами корисних навичок із надання першої домедичної допомоги. Цікаве практичне заняття відбулося в аудиторії тактичної медицини.

Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Мультимедійний тир – наступний етап екскурсії. Під керівництвом досвідчених викладачів старшокласники спробували стріляти з різних видів зброї, оглянули спецтехніку.

Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Крім цього, школярі відвідали виставку зброї та поліцейських автомобілів Toyota Prius.

Знайомство з ДДУВС на вищому рівні!

Після завершення профорієнтаційного заходу гості вишу зверталися до відділу довузівської підготовки для реєстрації на підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання.

 

 


1 361