Перша хвиля майбутніх приватних виконавців закінчила навчання у ДДУВС

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завершилися навчальні курси з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів. Слухачі, які успішно склали підсумковий залік, отримали відповідні свідоцтва.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор ДДУВС Андрій Фоменко. «Це перший випуск приватних виконавців у нашому виші, тому для мене і моїх колег є дуже відповідальним. Ми єдиний фаховий юридичний виш у регіоні, і відповідальність за якість вашої підготовки, звичайно, лягає на нас. Бажаю, щоби отримані тут знання стали запорукою вашого подальшого розвитку у професійній діяльності, кар’єрного зростання та якісного виконання покладених на вас обов’язків. Зичу кожному стати обличчям юриспруденції у суспільстві!», – побажав Андрій Євгенович.

Далі слухачів привітали голова правління ГО «Бюро приватних виконавців «Альтернатива», приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Максим Селезньов та заступник голови Ради приватних виконавців України Олександр Сивокозов.

Після привітань почесних гостей ректор вручив свідоцтва випускникам: Олександру Ванжі, Миколі Кітченкову, Костянтину Коломойцю, Юрію Приходьку, Вячеславу Репану та Івану Яковишину.

«Хочеться висловити величезну вдячність за надану можливість брати участь у такому важливому проекті, за можливість підвищити рівень знань. Програма семінарів була цікавою та насиченою, окрім теорії ми отримували практичні навички у ході спілкування з практикуючими державними та приватними виконавцями. Маю надію на подальшу співпрацю та бажаю всім високих творчих здобутків», – звернувся до присутніх випускник курсів Олександр Ванжа.

Після вручення сертифікатів між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Бюро приватних виконавців «Альтернатива» відбулося підписання меморандуму про співпрацю.

 

 


1 840