Спорт об`єднав молодь Криворіжжя

Новини Криворізького факультету ДДУВС

Нещодавно у Кривому Розі з нагоди Дня місцевого самоврядування пройшла спартакіада. У ній взяли участь збірні команди загальноосвітніх навчальних закладів, Міністерства надзвичайних ситуацій України. Не залишилися осторонь спортивного заходу і юнаки та дівчата з Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Спорт об`єднав молодь Криворіжжя

Молодь Кривого Рогу мала змогу поборотися за першість у змаганнях із шести видів спорту: волейболу, міні-футболу, плавання, настільного тенісу, шахів та шашок.

Спорт об`єднав молодь Криворіжжя

Спорт об`єднав молодь Криворіжжя

За результатами спортивного турніру команда Криворізького факультету ДДУВС посіла друге місце.

«Сьогоднішня спартакіада додала впевненості у власних силах, збагатила новими друзями, цікавим спілкуванням та й кругозір розширила. Рада, що взяла участь у змаганнях», – поділилася враженнями курсант Криворізького факультету ДДУВС Діана Полякова.

Як зазначають організатори спартакіади, пропаганда здорового способу життя, залучення державних службовців до занять спортом, організація дозвілля та активного відпочинку, а також розвиток найбільш популярних видів спорту – це ключова мета проведення спартакіади в місті.

Нещодавно у Кривому Розі з нагоди Дня місцевого самоврядування пройшла спартакіада.

 

 


725