Молодь ДДУВС перевіряли на знання права

Новини університету

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Правознавство» традиційно відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Яким видався захід, та наскільки високий рівень знань показали юнаки та дівчата з ДДУВС, – про це докладніше.

Молодь ДДУВС перевіряли на знання права

Олімпіаду було проведено у формі комп’ютерного тестування в системі «Moodle». Продемонструвати свої знання вирішили курсанти та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У рамках олімпіади юнаки та дівчата мали вирішити широкий спектр завдань, який об’єднував різні сфери правознавства: теорію держави і права, конституційне, сімейне, трудове право, цивільний і господарський процес тощо.

Молодь ДДУВС перевіряли на знання права

Молодь ДДУВС перевіряли на знання права

Роботи учасників оцінювало журі, у складі якого працювала проректор ДДУВС Лариса Наливайко.

За результатами перевірки студентських та курсантських робіт було визначено переможців. Перше місце посіла курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дар’я Горелюк, друге місце виборола курсанта факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Вікторія Іщенко. Третє місце розділили курсанти факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та превентивної діяльності Денис Водоп’ян і Юлія Мостіпан.

Як зазначають викладачі, метою проведення олімпіади з правознавства є мотивація здобувачів вищої освіти самовдосконалюватися, а також зацікавлення до більш глибинного та якісного вивчення дисципліни. Крім цього, в ДДУВС підтримують розвиток обдарованої молоді.

 

 


1 215