Практики готові до діалогу

Новини університету

Нещодавно у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшла зустріч курсантів факультету економіко-правової безпеки з працівником Управління захисту економіки в Дніпропетровській області капітаном поліції Тимуром Бакурідзе.

Практики готові до діалогу

Темою зустрічі стало питання мужності та звитяги борців за свободу і незалежність України. Тимур Русланович, у недалекому минулому учасник антитерористичної операції, поділився із молоддю особистим досвідом та розповів про події, які відбувалися на території Донецької області у 2015 році.

Серед тем, яким приділили увагу в рамках зустрічі – офіцерська честь та гідність у контексті неухильного дотримання присяги правоохоронця та служіння українському народу з метою захисту рідної країни.

Практики готові до діалогу

Курсанти в ході розмови долучалися та задавали актуальні питання стосовно практичної складової роботи в Управлінні.

«Ми вдячні за можливість поспілкуватися з практичними працівниками, дізнатися від них про специфіку роботи підрозділу. Ми дуже чекаємо на проходження практики з метою більш детального знайомства з професією, яка на нас чекає після випуску», – зазначила курсант факультету Ксенія Макаркіна.

Практики готові до діалогу

 

 


1 464