Поділилися професійним досвідом та виокремили новаторські рішення

Новини університету

30 листопада 2018 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбувся черговий З’їзд Асоціації юридичних клінік України. У заході взяли участь усі юридичні клініки України, зокрема, юридична клініка «Істина» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, яка є членом Асоціації юридичних клінік України, представлена в особі координатора Полонської Оксани Леонідівни.

Поділилися професійним досвідом та виокремили новаторські рішення

Захід відкрив ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий. До привітальних слів приєднався і директор партнерської Асоціації «Українська Фундація Правової Допомоги» Микола Сіома.

У рамках з’їзду розглянули можливості вступу нових членів до Асоціації. Одноголосно прийнято рішення про розширення Асоціації, результатом чого до складу додалося три юридичні клініки.

Згодом заслухали та затвердили звіт голови Асоціації щодо результатів діяльності Правління Асоціації за звітний період (2017 рік) з правками від учасників з’їду.
У порядку відкритого голосування сформовано новий склад Правління Асоціації до якого увійшли Юлія Ломжець, Юлія Матвєєва, Марія Цип’ящук, Тетяна Шолкова, Наталя Цюприк, а також Микола Удод, який працює з юридичними клініками від самого початку їх зародження – а це близько 20 років. Новим головою обрано Андрія Галая.

З результати моніторингів юридичних клінік можна ознайомитися на офіційному сайті Асоціації.

Керівники та представники юридичних клінік з усієї країни ділилися досвідом, новаторськими рішеннями та практикою застосування новітніх технологій в сфері надання безоплатних юридичних консультацій. Участь у черговому З’їзді Асоціації юридичних клінік України 2018 дала змогу познайомитися з новими учасниками Асоціації, а також налагодити контакти з представниками юридичних клінік з різних куточків України.

Перспективою таких знайомств є підписання меморандумів про співпрацю, участь у заходах колег з усієї країни. Здійснено інформування про результати проведення Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Безоплатна правова допомога в Україні: шляхи подальшого розвитку та модернізації» та запропоновано приєднатися до участі в інших заходах, які проводяться на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Поділилися професійним досвідом та виокремили новаторські рішення

 

 


761