Практики діляться професійним досвідом із молоддю

Новини «Академії поліції»

Нещодавно у Центрі первинної професійної підготовки фахівців «Академія поліції» (м. Запоріжжя) відбулася зустріч слухачів із начальником Вільнянського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Світланою Волощук.

Запрошуємо взяти участь у міжнародній науково-практичній конференції!

У рамках зустрічі спікер прочитала лекцію про чинне законодавство України в галузі дотримання прав людини, а також докладніше зупинилася на висвітленні питань новацій, змін та практики застосування таких законів. Крім цього, Світлана Юріївна акцентувала увагу на темі превентивної діяльності щодо булінгу, запобігання та протидії домашньому насильству, актуальних питаннях механізму реалізації та захисту прав і свобод людини і громадянина у разі їх порушення.

«Подібні заходи дуже корисні для нас, працівників поліції, адже сприяють підвищенню правової обізнаності. Отримані знання неодмінно будемо використовувати у своїй практичній діяльності», – зазначив слухач «Академії поліції» Олександр Студенцов.

Запрошуємо взяти участь у міжнародній науково-практичній конференції!

Захід проходив у рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!».

 

 


685