Їхні подвиги надихають!

Новини університету

До дня Збройних Cил України на факультеті економіко-правової безпеки відбулася зустріч курсантів із доцентом кафедри філософії та політології Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Кирилом Недрею – лейтенантом Збройних Сил України, учасником АТО, захисником Донецького аеропорту.

Захід був організований із метою вшанування подвигу українських воїнів, національної відваги та самовідданості учасників АТО.

Їхні подвиги надихають!

Кирило Недря з позивним «Доцент» був учасником бойових дій у Донецькому аеропорту. Саме бійці 5-ї роти, якою командував «Доцент», були названі «кіборгами». Кирило нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Їхні подвиги надихають!

Зустріч пройшла у дружній, привітній обстановці. У ході бесіди Кирило Недря ділився спогадами бою за аеропорт, курсанти задавали запитання. Наостанок захисник закликав молодь гарно навчатися, бути дисциплінованими, відповідальними, повсякчас загартовувати силу волі та духу.

«Особисто для мене є великою честю бути знайомою з героєм нашого часу, з людиною, яка стала частиною історії, боронила нас у той час, коли ми тут жили своїм звичним життям, навчалися, відпочивалиі, раділи кожному новому дню. Хочеться бути схожою на нього та ставити всім у приклад. Пишаюся, що у мене є такий мужній і мудрий наставник, як Кирило Недря!» – ділиться враженнями від зустрічі курсантка другого курсу факультету економіко-правової безпеки ДДУВС Христина Воробець.

Їхні подвиги надихають!

 

 


791