Виховуємо спортивне покоління!

Новини «Академії поліції»

Нещодавно у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (Запоріжжя) відбулися змагання серед учнів загальноосвітніх шкіл, а також вихованців школи-інтернат «Світанок». До дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС і Національної поліції України молодь Запоріжжя долучилася до популяризації здорового способу життя.

Виховуємо спортивне покоління!

Захід відкрив директор «Академії поліції» Микола Назаренко.

«Сьогодні ми не тільки вшановуємо пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції, а й успішно реалізовуємо проект «Здорове покоління – здорова нація». Наша мета – розвивати молоде покоління країни та робити все для того, аби формувати здорову та розвинену фізично націю», – зазначив Микола Миколайович.

Виховуємо спортивне покоління!

Учасники спортивних змагань мали змогу продемонструвати свою вправність у різноманітних конкурсах на перевірку спритності та влучності. У рамках турніру школярі повинні були представити свою команду, а також взяти участь у конкурсах з тактичної естафети, стрільби з пневматичних видів зброї.

Крім цього, учасники змагань підтягувалися на перекладині, демонстрували свої навички в естафеті під назвою «Евакуація пораненого», а також перетягували канат.

Виховуємо спортивне покоління!

За результатами змагань було визначено призові місця. Перемогу вибороли представники Запорізької загальноосвітньої школи №55. Друге місце посіли учні Запорізької загальноосвітньої школи №33, а третє – збірна Запорізької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Світанок».

Виховуємо спортивне покоління!

Вітаємо завзятих і спортивних юнаків та дівчат міста!

 

 


670