Нові перспективи для ДДУВС уже на шляху реалізації

Новини університету

Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ проходила робоча зустріч, у рамках якої ректор Андрій Фоменко та проректор Лариса Наливайко поспілкувалися з гостями вишу. Якою видалася зустріч, докладніше у матеріалі.

Нові перспективи для ДДУВС уже на шляху реалізації

Сьогодні Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ відвідали Регіональний координатор в Україні Програми ЄС з питань протидії наркотикам та організованій злочинності Хосе Мануель Колодрас Лозано, радник Посольства Республіки Польща в Україні Йоанна Юревіч, а також радник-офіцер зв’язку Поліції Посольства Республіки Польща в Україні Павел Добош.

У рамках зустрічі ректор Андрій Фоменко презентував діяльність Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та ознайомив гостей вишу із досягненнями закладу у сфері підготовки правоохоронців та правників. Зокрема Андрій Євгенович докладніше розповів про комплексно-оперативні заняття «Лінія-102», ознайомив присутніх із матеріально-технічною базою університету та можливостями практичного відпрацювання навичок курсантами.

Нові перспективи для ДДУВС уже на шляху реалізації

«Ми підтримуємо партнерські відносини з різними школами поліції та й самі, нещодавно увійшли до складу Асоціації поліцейських коледжів Європи. Крім цього, плануємо ініціювати проведення тренінгів у Німеччині, Австрії та Італії з метою підвищення кваліфікації наших викладачів», – наголосив Андрій Євгенович.

У рамках робочої зустрічі обговорювалися перспективи співпраці та затвердження партнерських відносин, а також виокремлено шляхи взаємодії у підготовці студентів та курсантів.

Нові перспективи для ДДУВС уже на шляху реалізації

 

 


1 379