Молодь ДДУВС продовжує знайомитися з практиками

Новини університету

Нещодавно 80 курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності зустрілися із начальником Юріївського відділу поліції Головного управління в Дніпропетровській області підполковником поліції Дмитром Вовком. Про що спілкувалися, та які враження від бесіди залишилися у майбутніх правоохоронців, – далі в матеріалі.

Молодь ДДУВС продовжує знайомитися з практиками

Як розповів Дмитро Юрійович, він також навчався у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, саме тому знає, якими є курсантські будні. Перш за все, поділився з юнаками та дівчатами порадами щодо того, як досягти успіху в професійній діяльності, чи то службовій, чи то юридичній.

Курсанти, у свою чергу, активно цікавилися діяльністю підрозділів ювенальної превенції та особливостями проходження служби в підрозділах Національної поліції України. Запитували і про ключові характеристики роботи дільничних офіцерів, а також дізнавалися, які складнощі виникають у ході взаємодії з іншими підрозділами поліції.

Молодь ДДУВС продовжує знайомитися з практиками

«Спілкуватися із практиками, які досягли значних результатів у своїй діяльності, – це безцінний досвід для нас, молодих правоохоронців, адже професійний шлях лише розпочинається», – поділився враженнями курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Олександр Костромський.

У рамках зустрічі юнаки та дівчата поцікавилися й особливостями проходження навчальної практики.

 

 


757