Змістовна зустріч у ДДУВС

Новини університету

Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку Вольфганг Мьоссінгер учора поспілкувався зі студентами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Докладніше про бесіду у матеріалі.

Змістовна зустріч у ДДУВС

Як зазначив Вольфганг Мьоссінгер, ключове спрямування робочої зустрічі – тема прав людини. У першу чергу розповів про основні напрями діяльності Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина: вивчення військово-політичного стану в Україні, а також реалізація проектів у сфері культури, співпраця з громадськими організаціями, ініціювання проектів з метою подолання кризи в Україні та вирішення проблеми внутрішньо переміщених осіб.

Змістовна зустріч у ДДУВС

«Серед найвизначніших завдань консульства – реалізація проектів щодо захисту прав людини. Насамперед важливо розуміти, яка ситуація склалася наразі в Україні, а також знаходити шляхи покращення стану. І на рівні національному, і на міжнародному ми здійснюємо активну діяльність у напрямі захисту прав людини в Україні», – наголосив Вольфганг Мьоссінгер.

Долучилися до розмови із Генеральним консулом і студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Обговорювали проблеми захисту прав людини в Україні та Європі, питання дискримінації.

Змістовна зустріч у ДДУВС

Не залишилися осторонь теми територіальної цілісності держави, політичного стану, подій у Керчі. Крім цього, юнаки та дівчата дізнавалися, які кроки, на думку Вольфганга Мьоссінгера, має зробити Україна задля того, аби наблизитися до європейських стандартів.

«Ми підтримуємо Україну в питаннях збереження територіальної цілісності, надаємо гуманітарну допомогу тим, хто її потребує, – додав Генеральний консул.

Змістовна зустріч у ДДУВС

 

 


760