Молодь переймає професійний досвід від практиків

Новини університету

110 курсантів факультету економіко-правової безпеки нещодавно зустрілися із заступником начальника Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми в Дніпропетровській області підполковником поліції Сергієм Таначовим. Про що дискутували, далі докладніше.

Молодь переймає професійний досвід від практиків

У рамках бесіди практичний працівник розповів про аспекти роботи у своїй сфері та поділився власним професійним досвідом. Він також навів статистичні дані стосовно злочинів у сфері торгівлі людьми, які мають місце безпосередньо у Дніпропетровській області.

Серед питань, які більш за все цікавили курсантів – шляхи боротьби з торгівлею людьми, перспективи вирішення цієї проблеми в Україні та Європі.

Молодь переймає професійний досвід від практиків

«Кожен поліцейський має бути обізнаним щодо діяльності різних підрозділів поліції, а також знати свою структуру «зсередини». Ця зустріч справила на мене значне враження, адже я дізналася з перших вуст про діяльність Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Чесно кажучи, я навіть не здогадувалась, наскільки важкою є ця робота. Як на мене, такі зустрічі є основоположними у підготовці якісних кадрів, адже так ми можемо ближче ознайомитися з майбутньою професією», – поділилася враженнями курсантка факультету економіко-правової безпеки Руслана Хитрук.

 

 


606