До уваги абітурієнтів: умови вступу до ДДУВС на навчання за державним замовленням

Оголошення для вступників

Оформлення на навчання за державним замовленням здійснюється територіальними органами (підрозділами) Національної поліції України за місцем проживання кандидата.

До уваги абітурієнтів: умови вступу до ДДУВС на навчання за державним замовленням

Вступникам необхідно звернутися до відповідного підрозділу поліції та надати паспорт, військовий квиток або посвідчення про приписку до призовної дільниці (для юнаків). Важливо також заповнити анкету, автобіографію, отримати направлення для проходження військово-лікарської комісії та пройти перевірку рівня фізичної підготовленості. Оформлена особова справа буде направлена до навчального закладу.

Кандидат на навчання може звернутися до нашого навчального закладу та отримати допомогу в заповненні онлайн-анкет для реєстрації на сайті osvita.nр.gоv.uа (тел. 056-756-45-16).

 

Необхідно підготувати наступні документи:

– анкета кандидата на навчання; 

– шість фотокарток розміром 3×4 см без куточка,

– дві фотокартки розміром 9х12 см,

– дві фотокартки розміром 3,5х4,5 см (без головного убору, на матовому папері);

– автобіографія;

– копія паспорта громадянина України та реєстраційного номера облікової картки платника податків;

– копія військового квитка/ посвідчення про приписку до призовної дільниці чи посвідчення особи військовослужбовця (для військовозобов’язаних або військовослужбовців);

– свідоцтво про народження;

– довідка про склад сім’ї;

– документи про розірвання шлюбу батьків (за наявності);

– копія (ї) сертифіката (ів) зовнішнього незалежного оцінювання (за наявності);

– копія документа державного зразка про здобутий ступінь (освітній, освітньо-кваліфікаційний), на основі якого здійснюється вступ, і додатки до нього;

– копія документа, який підтверджує право на спеціальні умови щодо участі в конкурсному відборі під час вступу (за наявності).

 

Надані документи будуть надіслані до комплектуючих органів Національної поліції України, що здійснюють добір кандидатів на навчання.

 


49 348