Молодь ДДУВС завжди готова до діалогу!

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ організували акцію під назвою «Відвідай рідну школу». У рамках заходу юнаки та дівчата вишу мали змогу поспілкуватися зі старшокласниками, які планують вступати до профільного закладу вищої освіти.

Молодь ДДУВС завжди готова до діалогу!

Курсанти 2 курсу факультетів підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, органів досудового розслідування, а також 3 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції нещодавно відвідали школи Кіровоградщини. Не залишилися осторонь візитів і курсанти 4 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, які вже проходять стажування у профільних установах.

Загалом у рамках акції юнаки та дівчата поспілкувалися зі школярами 15 загальноосвітніх закладів Кіровоградської області та за її межами.

Молодь ДДУВС завжди готова до діалогу!

Як розповідають курсанти, учні шкіл з неабияким ентузіазмом цікавилися про умови вступу та навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Запитували і про порядок подання документів до вишу, іспити, які потрібно складати при вступі, а також про звання, які курсанти отримують у ході навчання у ДДУВС.

«Зустріч із учнями 11 класів пройшла жваво та невимушено. Школярі були досить активними, дехто вже планує вступати до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Впевнена, що невдовзі наш заклад поповниться гідними і талановитими курсантами», – поділилася враженнями курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Марина Патріман.

Молодь ДДУВС завжди готова до діалогу!

 

 


1 136