Перші перемоги спортсменів ДДУВС зі спортивного самбо

Новини університету

У Дніпрі завершився Чемпіонат міста зі спортивного самбо серед молоді. У змаганнях взяли участь близько 250 учасників віком від 16 до 18 років.

Честь Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відстоювали курсанти першого курсу факультету кримінальної поліції Єгор Набока та Артем Водяницький. За результатами напружених сутичок Єгор став чемпіоном, Артем виборов бронзову нагороду.

Перші перемоги спортсменів ДДУВС зі спортивного самбо

За словами старшого викладача кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександра Журавля результат чемпіонату перевищив очікування. «Наші курсанти займаються у секції зі змішаних єдиноборств, у цьому виді спорту ми маємо визначні досягнення. У спортивному ж самбо своя специфіка, інші прийоми. правила. І все ж ми ризикнули і тепер пишаємося цим», – зазначив тренер команди ДДУВС.

«Взагалі я з дитинства займаюся змішаними єдиноборствами. У віці трьох з половиною років відкрив для себе тхеквондо, потім й інші види спорту. Нещодавно вирішив спробувати щось нове, тому й зайнявся самбо. Тут немає ударів, лише боротьба. Це була моя перша спроба показати свій рівень у такому виді сопрту», – розповідає першокурсник Єгор Набока.

Попереду у курсантів ДДУВС Чемпіонат України зі спортивного самбо, який проходитиме з 29 січня до 3 лютого у Херсоні.

 

 


931